Het  gebruik van de Drumclip

Het gebruik van de Drumclip is heel eenvoudig. Bekijk de 6 stappen voor het vastzetten van drums op een pallet of download voor een compleet stappenplan de handboeken en gebruiksaanwijzingen onderaan de pagina 

Toepassen van de Drumclip - 6 eenvoudige stappen

Hoe gebruikt u Drumclip om uw drums op een pallet vast te zetten? Om er zeker van te zijn dat uw drums veilig en gecertificeerd door uw distributieketen vervoerd worden, volgt u de 6 stappen die hieronder beschreven zijn. In dit stappenplan maken we gebruik van de groene Drumclip met Open-Head drums. Wanneer u Tight-head drums gebruikt, moet u de rode Drumclip gebruiken. Voor de te maken stappen maakt de kleur niet uit.

1. Voorbereiding

Image
Controleer de Drumclip voor gebruik en neem de instructies in de gebruiksaanwijzing goed door.

2. Vier drums

Image
Zorg ervoor dat er altijd vier drums op een houten pallet staan.

3. Twee Drumclips

Image
Plaats twee Drumclips tegenover elkaar tussen twee drums met de brede zijde naar buiten toe gericht.

4. Horizontale strap

Image
Span een strap horizontaal in het midden van de drums strak aan. U gebruikt hiervoor straps van Signode of Cordstrap.

5. Verticale strap

Image
Span een strap verticaal over de twee Drumclips en onder de pallet door strak aan. Ook hier gebruikt u straps van Signode of Cordstrap.

6. Vast aan de trailer

Image
Plaats de pallet op een trailer zodat de Drumclips aan de zijkant zichtbaar zijn. Leg een spanband over de drums en Drumclips heen en span de spanband aan.

Handboek en gebruiksaanwijzing voor de Drumclip

Het handboek dient als leidraad voor een professioneel gebruik van de Drumclips als ladingzekeringsproduct. In het handboek vindt u uitgebreide informatie met betrekking tot product informatie, certificeringen en bijbehorende rapportages en noodzakelijke benodigdheden voor het gebruik van de Drumclip. Voor het complete stappenplan inclusief het gebruik van het juiste strapping en spanband materiaal, verwijzen wij naar onze gebruiksaanwijzingen. Alle documenten kunt u hieronder vinden en downloaden.